LIZET GASTBLOG: HOE STIJL JIJ JE BIKERBOOTS

maandag, 04 september 2017

Ik ben Lizet Greve, 31 jaar, woon in Amsterdam, werk als stylist en blogger en ik ben moeder van 2 kindjes. Ik ben gezegend met een jongen en een meisje, dus mijn shop geluk kan niet op. Mijn zoontje is nog maar 6 maanden, dus hem laat ik nog een beetje met rust, maar voor Zoë kan ik los. Ze is net 3, dus ik kan zelfs al een beetje kletsen met haar over wat ze wel en niet leuk vindt. Ze heeft al een behoorlijke mening, dus ik probeer er zoveel mogelijk rekening mee te houden. Zoë heeft oog voor detail, dus ze ziet het meteen als onze outfits matchen. Gelukkig vindt ze dat net zo leuk als ik ☺!Als ik voor Zoë shop zijn het vaak dingen die ik zelf ook aan zou willen, maar dan zou ik het dragen zonder kinderlijke twist. Een echte mini-me. Met hysterische kinderkleding heb ik niet zo veel. Kan ook heel schattig zijn, maar past niet bij ons. In onze lookjes zit vaak een contrast. Meestal is dat iets stoers gecombineerd met iets vrouwelijks. Op de foto zie je Zoë in een zoete sweater en een speels knotje, gecombineerd met een leopard legging en stoere bikerboots. In mijn look zie je het vrouwelijke terug in mijn haar en colbert en het stoere in de rest van de outfit.


“Kijk mama!! Zelfde schoenen!!”

Schoenen vind ik super belangrijk, ze kunnen je look maken of breken. Zoë en ik hebben dan ook allebei heel veel schoenen. Kinderschoenen vind ik toch best wel een dingetje, aangezien er zo veel schoenen zijn die absoluut niet bij mijn persoonlijke smaak passen. Sneakers kan ik heel makkelijk vinden, maar laarsjes gaan vaak moeilijker. Deze matching bikerboots vind ik echt te leuk. Ze maken elke outfit stoer, je krijgt ze heel makkelijk aan (nogal fijn als je haast hebt) en lopen lekker. Dat vind ik voor mijn kinderen natuurlijk wel heel belangrijk.

Als stylist kom ik bij veel verschillende mensen thuis en ik merk dat vrouwen vaak in winter- en zomerschoenen denken. Ik vind het juist leuk om dat los te laten. Hoe leuk zijn deze laarsjes onder een zomerjurkje met blote benen?! Of met een strak broekje en een oversized T-shirt! Leuk bij moeder en kind. In de winter zijn ze ook leuk onder een rokje of jurkje met een dikke panty. Of een strak broekje met een grote wollen trui! Je kan ze dus op super veel manieren dragen.

Wil je meer inspiratie opdoen? Volg Lizet dan op Instagram, ze post onder de volgende naam: @lizetgreve veel leuke afbeeldingen! De bikerboots zullen daar ongetwijfeld vaker voorbij komen.

Deze blog is geschreven tijdens de kids campagne: READY TO TAKE OVER (4 september 2017). De prijzen vermeld op onze website zijn leidend.

Terug naar overzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!