ELISE GASTBLOG: PUMA'S VOOR OUD EN JONG

maandag, 04 september 2017

Hi! Mijn naam is Elise en ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Ik werk parttime en ben daarnaast trotse moeder van een dochter, Summer (3).

Regelmatig krijg ik van vrienden en vreemden te horen dat Summer zo op mij lijkt. Dat versterk ik af en toe natuurlijk graag door onze kledingstijl op elkaar af te stemmen! De ene keer is het alleen een kleur die in onze beide outfits terugkomt, de andere keer dragen we bijna exact hetzelfde. Summer vindt het dan ook super grappig en roept dan “zelfde he, mama!”. Sowieso wil ze graag dezelfde dingen als ik hebben, zoals nagellak en make-up. Het is wat dat betreft echt een meisje-meisje. Ik match ons zeker niet elke dag, maar ik let er wel altijd op of onze outfits niet bij elkaar vloeken qua kleuren. We zijn tenslotte toch vaak de hele dag samen!


Ik kan super blij worden als ik een item voor Summer vind dat lijkt op iets wat ik in mijn kast heb liggen. Ik let er daarbij wel op dat het niet te volwassen wordt, ze is tenslotte nog maar 3 jaar. Ik vind het daarom leuk dat de mode op dit moment heel speels en kleurrijk is, met volant en pofmouwtjes. Dat vind ik zowel bij haar als mezelf leuk staan! Soms heb ik zelfs de mazzel dat ik de grootste maat van de kinderafdeling pas, als het een beetje een oversized model is. Als Summer dan de kleinste maat past, kan ik het bijna niet weerstaan om ze allebei te kopen.De laatste tijd wordt het iets lastiger om te twinnen, omdat ik merk dat Summer steeds meer haar eigen smaak begint te ontwikkelen. Natuurlijk is dit in de vorm van zuurstokroze prinsessenjurken met glitters, maar jurkjes doen het over het algemeen goed. Hij moet alleen wel getailleerd zijn, anders is het geen jurk volgens haar! In het begin heb ik het een beetje genegeerd want ik hou zelf juist van een beetje een stoere stijl. Gelukkig vallen er ook nog compromissen te sluiten, de trui die ze aanheeft op de foto’s keurt ze bijvoorbeeld wel goed omdat hij volgens haar een rokje op de mouwen heeft! Ik probeer er nu wel meer rekening mee te houden, bijvoorbeeld wanneer ik iets nieuws koop of wanneer ik een outfit voor haar klaarleg. Ze moet zich wel happy voelen in haar eigen kleding, ik wilde als kind ook nooit die zwarte lakschoentjes aan die mijn moeder zo geweldig vond…

Wil je meer inspiratie opdoen? Volg Elise dan op Instagram, ze post onder de volgende naam: @elisemilou veel leuke afbeeldingen! Of denk je 'hé ik wil ook graag een schoenenmatch met mijn kleintje', bekijk dan HIER onze leuke PUMA'S!

Deze blog is geschreven tijdens de kids campagne: READY TO TAKE OVER (4 september 2017). De prijzen vermeld op onze website zijn leidend.

Terug naar overzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!