*ACTIE VERLOPEN* WIN - BIOSCOOPKAARTEN VOOR DIKKERTJE DAP

maandag, 04 september 2017


WINNAARS PREMIÈREKAARTEN (4 STUKS) DIKKERTJE DAP
Petra van Tellingen

WINNAARS BIOSCOOPKAARTEN (4 KAARTEN PER PERSOON) DIKKERTJE DAP
Simone ter Sluijsen
N. Kerk / van Doornik
Mevrouw K. Tange
Karin Cortenbach
Erika Beens
D. van Battum
Rianne Theunissen
Mevrouw Leijendeckers
Vivianne van de Berg
Mevrouw YF. Kleine Schaars

GEFELICITEERD EN VEEL PLEZIER!


Van 3 september t/m 17 september maak je bij aankoop van een paar schoenen en dit ingevulde formulier Let op: actie is verlopen.
kans op een paar premièrekaarten of bioscoopkaarten van Dikkertje Dap. En geloof ons..daar wil je heel graag naartoe! De 11 winnaars worden op woensdag 20 september bekend gemaakt in onze nieuwsbrief. Om je alvast een beetje lekker te maken hierbij een stukje over de film. Oh, en bekijk de trailer ook alvast even!

Dikkertje Dap is op dezelfde dag geboren als zijn beste vriend Raf, een giraf. Omdat zijn opa verzorger is in de dierentuin is Dikkertje vaak bij Raf te vinden. Ze zijn onafscheidelijk en delen alles, tot Dikkertje voor het eerst naar school gaat en erachter komt dat giraffen niet naar school mogen. Dikkertje mist Raf enorm, maar maakt ook spannende nieuwe dingen mee. Hij maakt zelfs een nieuwe vriend, Yous. Raf mist Dikkertje ook en wil graag mee naar school. Daarom bedenkt Dikkertje een plan om de giraf mee naar school te nemen en zijn twee vrienden bij elkaar te brengen..

Terug naar overzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!