DE MOOISTE ZOMERSE SANDAALTJES

dinsdag, 27 juni 2017

Ken jij Follow Fashion al? In 2011 is Marlou Volkerink begonnen met Follow Fashion, wat nu is uitgegroeid tot een populair en zeer snel groeiend Nederlands modeplatform. Ze schrijft dagelijks over fashion, beauty en lifestyle! Voor Ziengs Schoenen gaat Follow Fashion regelmatig foto's. video's en blog's creëren! Hou de site in de gaten voor nieuwe posts!

Door: Marlou Volkerink

De zomer is officieel begonnen! Hell yeah, mijn favoriete seizoen. Naar buiten zonder jas, de beentjes bloot, teennagels gelakt, sandaaltjes aan en gaan! Ben jij van de bohemian look of ga je juist voor meer minimalistisch in de zomer? Ik houd van afwisseling en vind het altijd leuk om verschillende stijlen te dragen. Zo kan ik vandaag gaan voor een leuk boho jurkje met franjes, waar ik onderstaande sandaaltjes bij zou dragen en morgen voor een leren rok met gestreepte top. Daarbij zou ik de muiltjes van Cellini dragen.

SANDALEN 2017 – DE TRENDS
Of je nou houdt van luchtig en comfy of juist fashionable met een hoge hak, de sandalen 2017 trends zijn erg uiteenlopend. Ik heb verschillende webshops afgestruind naar de leukste paren en daarbij merkte ik de volgende trends op:

Kleuren en versiersels
Prints
Sleehakken
Blokhakken
Muiltjes
Lace-up

In samenwerking met Ziengs laat ik jullie de mooiste paren zien voor als deze heerlijke zomerse temperaturen. Laat je inspireren en shop je favoriete paar online in de webshop!


Deze ethnische sandaaltjes van Ann Rocks zijn een van mijn favorieten. Gecombineerd met mijn witte jumpsuit zie ik mezelf hier al helemaal mee shinen!

En dan mijn volgende favoriete paar: deze zwarte muiltjes van Cellini. Meer minimalistisch en perfect voor naar kantoor!
Vrolijke sandaaltjes met versiersels

Daarnaast spotte ik nog meer vrolijke sandaaltjes met mooie versiersels zoals kraaltjes, bloemen en prints. Leuk om te combineren met een gekleurd jurkje! Voor welk paar ga jij?

De prijzen vermeldt op onze website zijn leidend.


Terug naar overzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!