HOW TO WEAR: STUDDED ANKLE BOOTS

donderdag, 04 mei 2017

Ken jij Follow Fashion al? In 2011 is Marlou Volkerink begonnen met Follow Fashion, wat nu is uitgegroeid tot een populair en zeer snel groeiend Nederlands modeplatform. Ze schrijft dagelijks over fashion, beauty en lifestyle! Voor Ziengs Schoenen plaatst Follow Fashion regelmatig foto's, video's en blog's! Hou onze blog in de gaten :-)

Door: Marlou Volkerink

Deze studded ankle boots stonden al een tijdje op mijn wishlist! Super stoer en je kunt er heel veel verschillende kanten mee op. Is dat zo? Jazeker! Om dit te bewijzen maakte ik een how to wear video waarin ik vijf verschillende outfits laat zien met deze Bronx laarsjes met studs.

De laarsjes zijn gemaakt van echt leer en zijn gebaseerd op de populaire designer Susanna Chloe boots. Deze zijn alleen nét even wat betaalbaarder ;-) Wat mij betreft is dit het perfecte laarsje voor een festival. Niet te hoge hak en super stoer. Benieuwd naar mijn outfits? Bekijk de video hieronder.OUTFIT 1 - STERRENBLOUSE
In mijn eerste outfit draag ik mijn Pieces sterrenblouse in combinatie met mijn Alchemist rok en fringe jasje die ik ooit tijdens een inkooptrip scoorde. De tas is van Aldo en de zonnebril is van Ray-Ban.

OUTFIT 2 - STREEPJES JURK
De tweede outfit is mijn ultieme festival look. De gestreepte jurk is van New look, het tasje van Zara en de hoed van H&M.

OUTFIT 3 - SHORTS & KLEUR
Voor de derde outfit trok ik mijn Zara shorts aan en die combineerde ik met mijn blauwe vest van Espresso en zwarte top van de wehkamp. Het horloge is van Rosefield, de armband van Anna + Nina en de tas van Modemusthaves.

OUTFIT 4 - RIPPED JEANS & GLITTERTOP
Mijn favoriete ripped jeans van Zara combineerde ik met mijn Costes glittertop en als finishing touch een luipaardriempje van Zara en lippenstift van Art deco.

OUTFIT 5 - BLACK & WHITE
En last but not least: een stoere outfit met mijn leren jasje van Asos, gestreepte top van H&M en broek uit de oude collectie van de Follow Fashion Shop. Deze outfit maakte ik af met mijn rode Michael Kors tas en Ray-Ban zonnebril.

Ik ben heel benieuwd, wat is jouw favoriete look?Voor een middagje shoppen en lunchen met vriendinnen combineer ik de laarsjes met mijn zwarte jeans en blouse van Fabienne Chapot. Ook enthousiast geworden over deze studded ankle boots? Ze zijn verkrijgbaar in zwart, groen en grijs. Je shopt ze NU met korting bij Ziengs!

De prijzen vermeldt op onze website zijn leidend.

Terug naar overzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!