BLOGGERS FAVORITE

zondag, 23 april 2017

Ken jij Follow Fashion al? In 2011 is Marlou Volkerink begonnen met Follow Fashion, wat nu is uitgegroeid tot een populair en zeer snel groeiend Nederlands modeplatform. Ze schrijft dagelijks over fashion, beauty en lifestyle! Voor Ziengs Schoenen plaatst Follow Fashion regelmatig foto's, video's en blog's! Hou onze blog in de gaten :-)

Door: Marlou Volkerink

Ik ben helemaal fan van deze nieuwe trend: lakleren sneakers. Als sneaker-meisje draag ik bijna altijd sneakers en ik vind het ook leuk om een zakelijke outfit een casual twist te geven met sneakers. Daar zijn deze sneakers perfect voor! Stoer maar toch ook netjes doordat ze gemaakt zijn van lak. En nog en win-win: deze schoenen zijn super makkelijk om schoon te maken. Dat is vooral bij de witte variant geen overbodige luxe. Want, super besmettelijk natuurlijk.

Koningsdag staat voor de deur dus dan kun je deze sneakers met een gerust hart aantrekken zonder dat je bang hoeft te zijn dat je ze niet meer schoon krijgt als iemand per ongeluk op je schoenen staat. Of als de weergoden ons iets minder gezind zijn en je in de modder uit je dak staat te gaan op Kingsland festival.

De zwarte variant vind ik ook super leuk en deze zou ik combineren met een ripped jeans en een stoer biker jacket. En in de zomer straks ook helemaal leuk onder een rok om je vrouwelijke outfit net even wat speelser te maken.

Voor welke kleur ga jij?

Hieronder zie je hoe ik de witte variant van de Tamaris sneaker combineer met mijn outfit! Perfect voor een werkdag, maar ook superleuk voor een avondje uit!Deze blog is geschreven tijdens de twee-weken durende folder van week 17 (23 april 2017). De prijzen vermeld op onze website zijn leidend.


Terug naar overzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!