MERK UITGELICHT: ECCO

zondag, 29 oktober 2017

ECCO is een groot merk in de schoenenindustrie, maar ook een groot merk bij Ziengs! Sinds 1963 begon het Deense bedrijf schoenen te produceren.Door het gebruik van meerdere technieken en de beste materialen is ECCO in staat om uiterst comfortabele schoenen te produceren. De visie van ECCO luidt als volgt: ‘wij willen de beste schoenfabrikant ter wereld zijn”. Deze visie zijn ze goed aan het nastreven! Ze behoren sowieso tot één van de grootste schoenenproducenten van de wereld. ECCO schoenen worden in meer dan 50 landen verkocht. Voor het hoofdkantoor van ECCO in Denemarken staat een standbeeld van een reuzenvoet. De reden dat deze voet hier staat is vrij eenvoudig. De voet is het uitgangspunt voor alles wat ECCO creëert.

De schoenen van ECCO moeten de voet volgen en niet andersom. De schoenen van ECCO zijn vooral gemaakt van leer van de Yak. De huiden van de Yak hebben erg dunne vezels, waardoor hun huid drie keer sterker is dan ‘gewoon’ leer. Ook zijn de schoenen door dit soort leer duurzaam en perfect in gebruik voor ruwe plaatsen! ECCO maakt veel gebruik van innovatieve ontwikkelingen, zo zijn ze altijd bezig met het lichter maken van de zool en zorgen ze voor totaal waterdichte schoenen. Niet één enkel paar schoenen van ECCO is volledig gemaakt door machines. Op deze manier zijn alle schoenen voorzien van persoonlijke aandacht en design!

ECCO verkoopt zowel voor mannen als voor vrouwen verschillende soorten schoenen welke variëren van sneakers tot aan veterschoenen. Door de hoge kwaliteit en comfort, is ECCO een populair merk bij Ziengs!

Binnen ECCO zijn er nu twee lijnen die extra veel aandacht krijgen
De ECCO Shape collectie bestaat uit mooie vrouwelijke schoenen met extra veel comfort. Het is geen herfst zonder een paar ECCO Shape (enkel)laarsjes: de hak ziet er 15 mm hoger uit dan hij in werkelijkheid is. Zo biedt hij de looks van een hoge hak, met het comfort van een lagere. Speciale demping in de hak en zool zorgen voor extra comfort. Het anatomisch gevormde voetbed stabiliseert je hiel en laat de voet rusten in een natuurlijke positie. Ook dit geeft extra comfort. Bekijk HIER de ECCO Shape collectie.Voor dames en heren is er de ECCO Soft 1 sneaker! Deze sneaker heeft een ontwerp uit de jaren '80, maar is vernieuwd en is nu voorzien van het soepelste en meest luxueuze leer. Dit boterzachte leren bovenwerk smelt harmonieus samen met een ongelooflijk flexibele, één-component zool. De natuurlijke materialen zorgen voor super veel comfort. Ga jij voor het lage of het hoge model? Bekijk HIER de gehele ECCO Soft 1 collectie.Wij verkopen ECCO al jaren en zijn ondertussen zelfs operatief in een aantal van haar eigen winkels. We zijn dan ook erg blij met het grote aantal modellen wat we van ECCO mogen verkopen! Welk model van ECCO heeft jouw voorkeur? Heb je een favoriet? Deel je mening! Vind HIER de gehele collectie van ECCO!

Terug naar overzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!