TREND: WITTE SNEAKERS VOOR DAMES

maandag, 03 april 2017

Ken jij Follow Fashion al? In 2011 is Marlou Volkerink begonnen met Follow Fashion, wat nu is uitgegroeid tot een populair en zeer snel groeiend Nederlands modeplatform. Ze schrijft dagelijks over fashion, beauty en lifestyle! Voor Ziengs Schoenen gaat Follow Fashion regelmatig foto's, video's en blog's creëren! Hou de site in de gaten voor nieuwe posts!

Marlou van Follow Fashion: deze trend is echt een blijvertje en ik mocht van Ziengs een aantal van mijn favoriete paren uitzoeken om te fotograferen voor deze blogpost. Kijk je mee?Ook dit seizoen zie je ze weer! De witte sneakers! Met deze trendy exemplaren heb je gelijk het lente gevoel gecreëerd. Er is sinds vorig voorjaar weinig veranderd qua stijl. Wel zie je wat meer 'makkelijke' sneakers door het gebruik van klittenband. Hierboven zie je een kleine selectie van de witte sneakers bij Ziengs.

De Converse All Star is zeker een blijvertje! Dit seizoen zijn er een paar variaties op de standaard All Star. Zo vind je een sneaker met gouden details, met kanten details, van leer of gedecoreerd met kant. Deze sneakers zijn voor alle stijlen te combineren! Oftewel de witte sneaker is ook dit voorjaar weer onmisbaar!Waar laat jij je schoenen allemaal? Er zijn natuurlijk genoeg plekjes om je schoenen neer te zetten of op te ruimen. Maar deze schoenenkast van Follow Fashion is geweldig! Marlou van Follow Fashion heeft namelijk een eigen gemaakte schoenenkast in haar hal. Tijdens de verbouwing in hun huis ontstond er een ruimte onder de trap, die perfect was voor een grote kast. Haar witte sneakers staan op deze manier netjes opgeborgen en uit het zicht!

Deze blog is geschreven tijdens de twee-weken durende folder van week 13 (26 maart 2017). De prijzen vermeld op onze website zijn leidend.


Terug naar overzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!