CLASSY IN COGNAC

zondag, 12 maart 2017

Wat voor schoenen trek jij aan naar je werk? Of in je vrije tijd? Onze nieuwe collectie van herenschoenen bestaat uit veel cognac gekleurde veterschoenen. Deze kleur past op elk moment en bij elke gelegenheid! Heb jij al een paar in de kast staan of moet je deze nog inslaan? Dan is dit je kans! Wanneer je nu onderstaand paar Signatura veterschoenen aanschaft, dan ontvang je daar nu* een gratis Signatura riem bij!Wat trek je aan bij zo'n classy schoen? Ga je voor hip en trendy of toch voor klassiek? De kleur van de schoenen is erg belangrijk bij een outfit. Cognac is een perfect kleur voor nette schoenen. Deze kleur is te combineren bij alle stijlen!

Ga je een avondje uit en wil je er casual uitzien? Trek dan je trendy spijkerbroek aan en combineer deze met een mooie witte blouse! Trek daarbij je cognac gekleurde schoenen aan, perfect! Wil je je outfit helemaal afmaken? Zorg er dan voor dat je een bijpassende kleur riem bijvoegt!Een belangrijke afspraak in het vooruitzicht? Niet in het bezit van een pak? Trek dan een zwarte nette broek met een rechte pijp aan. Deze broek is goed te combineren met een net colbert! Oh en je cognac gekleurde veterschoenen niet te vergeten! Trek ook hierbij je cognac gekleurde riem aan en je outfit is compleet! Classy in cognac!

Het matchen van je riem bij je schoenen is, in tegenstelling tot enkele jaren geleden, geen 'must' meer. Maar zorg er wel voor dat je look één geheel is! Het matchen van je riem bij je schoenen zorgt wel voor een rustige look! Kies je trouwens voor opvallende schoenen? Dan is het wel heel tof om een egaal gekleurde riem te dragen. Signatura en Van Lier hebben dit seizoen weer een ruime keuze aan nette herenschoenen en riemen!

Voor welke combinatie ga jij? Laat van je horen, wij zijn erg benieuwd!

Deze blog is geschreven tijdens de twee weken durende folder van week 11 (12 maart 2017). De prijzen vermeld op onze website zijn leidend.

Terug naar overzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!