NU OOK VOOR DAMES: PUMA!

zondag, 12 maart 2017

Alle dames opgelet! Heb jij al nieuwe sneakers voor het voorjaar in huis gehaald? Zo niet, sla dan nu je slag. Wij hebben in onze nieuwe collectie ook een paar mooie sneakers van PUMA geselecteerd.

In 1948 is Puma opgericht door Rudolf Dassler, in dit jaar begon hij zich met het merk gelijk te richten op atleten. De Duitse sprinter held Heinz Futterer, bekend als de 'White Flash', nam het goud mee naar huis met de Puma Makanudo atletiekschoenen aan. Puma schoenen, waren echte winnaars! Na 60 jaar blijft Puma nog steeds streven naar het beste design en innovatie voor de beste atleten in de wereld. Ook richten ze zich tegenwoordig meer op fashion, dit doen ze onder andere met influencers zoals Rihanna, The Weeknd en Cara Delevingne. Met deze beroemdheden spreekt Puma nu ook de jonge generatie aan.

Voorheen was er bij Ziengs alleen de keuze uit sneakers voor heren, jongens en meisjes. Maar daar is sinds dit seizoen eindelijk verandering in gekomen! Alle Puma sneakers zijn voorzien van hoogwaardig materiaal en hebben een comfortabel voetbed!

PUMA BASKET
In de collectie vind je twee varianten van de Puma Basket: een witte en een zwarte! Beide schoenen zijn gemaakt van leer. En hebben het herkenbare uiterlijk. De sneaker is tijdloos en kan het hele jaar door gedragen worden.


PUMA SUEDE
Een klassieke basis sneaker van Puma. Van deze schoen vind je er drie in onze nieuwe collectie. Deze schoenen zijn gemaakt van suède en zijn verkrijgbaar in de kleuren: bordeaux, zwart en beige/grijs.


PUMA PLATFORM

Deze sneaker is wereldwijd erg populair onder de dames. De Puma Platform sneakers zijn een variant op de Puma Suède sneakers. De sneakers zijn voorzien van een trendy dikke platform zool, die zorgt voor extra height! In onze collectie is deze schoen verkrijgbaar in de kleuren beige/grijs en zwart!


Ben jij net zo enthousiast als wij? Voor welk model ga jij? Laat van je horen, wij zijn erg benieuwd!


Deze blog is geschreven tijdens de twee-weken durende folder van week 11 (12 maart 2017). De prijzen vermeld op onze website zijn leidend.


Terug naar overzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!