OUTFIT VOOR EEN ROMANTISCHE DATE

dinsdag, 14 februari 2017

Ken jij Follow Fashion al? In 2011 is Marlou Volkerink begonnen met Follow Fashion, wat nu is uitgegroeid tot een populair en zeer snel groeiend Nederlands modeplatform. Ze schrijft dagelijks over fashion, beauty en lifestyle! Voor Ziengs Schoenen gaat Follow Fashion regelmatig foto's. video's en blog's creëren! Hou de site in de gaten voor nieuwe posts!Door: Marlou Volkerink

Love is in the air!

Vandaag is het Valentijnsdag! Heb jij een romantische date op de planning staan. Ik vier Valentijn dit jaar in de sneeuw, afgelopen weekend ben ik naar Oostenrijk vertrokken! Lekker op wintersport met twee goede vrienden (ook een stel) en het is hier koud, maar heerlijk zonnig. Zo leuk!

Als we terug zijn wil ik Jurre (mijn vriend) nog trakteren op een gezellig avondje uit. En daar hoort natuurlijk een leuke outfit bij! Wat we precies gaan doen houd ik nog even geheim, maar ik laat alvast mijn outfit zien. Ik kocht deze super leuke laarsjes van Tamaris via Ziengs Schoenen. Ik combineer de laarsjes met mijn favoriete rok en …

De prijzen vermeldt op onze website zijn leidend.


Terug naar overzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!