FAVORIETEN UIT DE SALE!

woensdag, 01 februari 2017

Ken jij Follow Fashion al? In 2011 is Marlou Volkerink begonnen met Follow Fashion, wat nu is uitgegroeid tot een populair en zeer snel groeiend Nederlands modeplatform. Samen met Anouk van Eldik schrijven ze dagelijks over fashion, beauty en lifestyle! Voor Ziengs Schoenen gaat Follow Fashion regelmatig foto's. video's en blog's creëren! Hou de site in de gaten voor nieuwe posts!Door: Marlou Volkerink

Afgelopen week was ik een middagje in Amsterdam voor wat werkafspraken en kon vervolgens de verleiding niet weerstaan. Overal schreeuwen de rode SALE letters je toe en wat doe je dan als modeliefhebber? Juist, daar geef je gewoon aan toe. Want shoppen in de sale voelt altijd alsof je geld wint. Vriendlief vindt dit grote onzin maar ik blijf van mening dat wanneer ik op de bon een korting van 80 (!) euro zie, ik gewoon acht tientjes heb gekregen. En dat is toch gewoon leuk?

Nu blijkt dat heel Nederland dit héél leuk vindt, want de winkels zijn stampvol. En rommelig. Deze twee factoren zorgen ervoor dat ik er gauw klaar mee ben en vervolgens mijn slag wel online sla. Vandaar ook deze blog, want ik ga met jullie mijn favoriete schoenen uit de sale delen. Zodat je gelijk kunt shoppen, zonder dat je last hebt van die vervelende (sorry) andere mensen.Misschien had je ze al voorbij zien komen op Instagram: mijn nieuwe taupe enkellaarzen! Ik ben er zo blij mee en heb al veel complimentjes gehad. De hakhoogte is perfect (7 centimeter) en ik hou het hier makkelijk een hele avond op vol. De kleur is ook super, want makkelijk te combineren. Ik draag de laatste tijd vaak rokjes met een heerlijke sweater. Gebreide truien zijn dit seizoen echt favoriet en om de outfit dan toch wat meer vrouwelijk te maken draag ik er hakken bij.

SNEAKERS
Ik loop het liefst op platte schoenen en als het weer het een beetje toe laat op lage sneakers. Mijn liefde voor witte leren sneakers is nog lang niet ten einde dus vandaar dat ik als een blok viel voor dit mooie modelletje. Je shopt ‘m HIER voor slechts € 29,95!

ENKELLAARSJES
In iets koudere tijden (zoals vandaag, morgen en overmorgen…) zijn enkellaarsjes een all time favorite. Deze laarsjes hebben een stevige hak waar zelfs ik op kan lopen en zijn voorzien van een tof croco printje. Je shopt ze nu voor € 49,95! Klik HIER.

BIKERBOOTS
Raakt er ooit iemand uitgekeken op bikerboots? Ik in ieder geval niet! Deze schoenen zijn stoer en geven iedere outfit dat beetje rock ‘n roll wat je nodig hebt in het dagelijks leven. Leuk met een skinny jeans, maar ook goed te combineren met een panty en (leren) rokje. Shop ze HIER in de sale voor € 79,95.

PUMPS
Pumps zijn van die schoenen die eigenlijk ieder meisje (zelfs een niet hakken liefhebber) in de kast moet hebben. Ze komen altijd wel een keer van pas tijdens een gala, chic diner of uitreiking. Heb jij nog geen geschikt paar gevonden? Deze zijn bordeaux rood én van suède! Win win. Shop ze HIER voor 49,95.

Deze blog is tijdens de SALE periode gemaakt. De prijzen vermeldt op onze website zijn leidend.

Terug naar overzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!