TAMARIS: HOE COMBINEER JE JE FAVORIETE LAARSJES?

vrijdag, 23 december 2016

Ken jij Follow Fashion al? In 2011 is Marlou Volkerink begonnen met Follow Fashion, wat nu is uitgegroeid tot een populair en zeer snel groeiend Nederlands modeplatform. Samen met Anouk van Eldik schrijven ze dagelijks over fashion, beauty en lifestyle! Voor Ziengs Schoenen gaat Follow Fashion regelmatig foto's. video's en blog's creëren! Hou de site in de gaten voor nieuwe posts!Door: Marlou Volkerink

Misschien had je ze al voorbij zien komen op Instagram: mijn nieuwe taupe enkellaarzen! Ik ben er zo blij mee en heb al veel complimentjes gehad. De hakhoogte is perfect (7 centimeter) en ik hou het hier makkelijk een hele avond op vol. De kleur is ook super, want makkelijk te combineren. Ik draag de laatste tijd vaak rokjes met een heerlijke sweater. Gebreide truien zijn dit seizoen echt favoriet en om de outfit dan toch wat meer vrouwelijk te maken draag ik er hakken bij.

Ik hou van natuurlijke kleuren en draag veel grijze tinten, dit konden jullie eerder zien in een blog over mijn walk in closet. Naast deze inloopkast heb ik op mijn slaapkamer een wit kledingrek waar ik mijn favoriete items uithang. En ik zal je eerlijk zeggen; dit wisselt regelmatig;-)Hier combineer ik de enkellaarsjes met een leren rok en mijn oversized coltrui sweater. Om de outfit nog net even spannender te maken draag ik mijn wollen hoed die ik tijdens mijn reis in Bali scoorde! Ik zag trouwens dat mijn taupe enkellaarzen momenteel in de SALE zijn. Vind je ze ook leuk? Sla dan nu je slag want je shopt ze HIER met 50%  korting en ze zijn ook in zwart verkrijgbaar.

De prijzen vermeldt op onze website zijn leidend.


Terug naar overzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!