KNUTSEL JE EIGEN KERSTBOOM!

dinsdag, 06 december 2016

Van 6 december tot 31 december 2016 kan je bij ons een kerstboompje knutselen! Koop je een paar schoenen bij ons in de winkel dan krijg je een knutselplaat mee. Koop je een paar schoenen online dan worden je schoenen verstuurd in een verzenddoos met daarop de knutselboom. Knutsel het kerstboompje in elkaar, versier de boom, maak er een foto van en plaats vervolgens de foto op Instagram of Facebook met de volgende hashtag: #ziengskerstboom. 
Let op: Als jouw account priv√© is dan kunnen wij de foto niet zien. Volg ons of maak je account openbaar en wij kunnen jouw boom zien. 

De leukste boom wint een paar gratis schoenen naar keuze.

Wie beoordeelt de boompjes? In januari gaan wij op het hoofdkantoor van Ziengs in Assen de winnaar uitkiezen. Op woensdag 4 januari 2017 weet je of je hebt gewonnen! Succes en maak er wat moois van ;-)KNIP UIT DIE KERSTBOOM ;-)


Heb je geen verzenddoos of knutselplaat gekregen, maar wil je wel meedoen met de actie? Klik dan op onderstaande knutselplaat en print hem uit.De actie is geldig van 6 december t/m 31 december 2016.Dit mooie Ziengs dorp is geknutseld door Ise! Via Facebook en Instagram hebben we de winnaar bekend gemaakt.
Terug naar overzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!