TAMARIS: FAVORIETE SCHOENEN VOOR HET NAJAAR

maandag, 21 november 2016

Ken jij Follow Fashion al? In 2011 is Marlou Volkerink begonnen met Follow Fashion, wat nu is uitgegroeid tot een populair en zeer snel groeiend Nederlands modeplatform. Samen met Anouk van Eldik schrijven ze dagelijks over fashion, beauty en lifestyle! Voor Ziengs Schoenen gaat Follow Fashion regelmatig foto's. video's en blog's creëren! Hou de site in de gaten voor nieuwe posts!Door: Anouk van Eldik

Vorige week was het eindelijk tijd om de kamer in ons ‘nieuwe’ huis om te toveren tot een walk-in-closet. Vier grote kledingrekken langs de kant, een huge van top tot teen spiegel en een ladekast voor alles wat liggen wil. Uiteraard gedecoreerd met, hoe kan het ook anders, planten en een schapenvacht. Tijdens zo’n uitgebreide opruimsessie kom je er ook weer achter dat je best heel veel kleding en schoenen hebt, maar dat je ook nog heel veel dingen níet hebt. Nu ben ik doorgaans groot voorstander om vooral te kijken naar wat je wél hebt, maar soms is een kritische blik ook niet verkeerd en dus ging ik eens inventariseren wat er nog ontbrak. En dat waren vooral schoenen voor de herfst!Tijd dus voor een online zoektocht naar mijn favoriete paren! Dit najaar zien we veel veter laarsjes en daar ben ik heel blij om. Ik vind ze er stoer uit zien en bovendien zijn laarsjes ideaal als je, zoals ik, bij team smalle voeten hoort. De creepers waar we al eerder over schreven nemen we hop, zo mee vanuit de zomer naar de winter.

Daarnaast zien we veel variatie in stoffen en textuur zoals suède, slangenprint en verschillende kleurvlakken. Qua kleuren is het typisch winters: bruin, zwart, grijs donkerblauw en de trendkleur legergroen.

Ik ging rondneuzen bij Ziengs en deel mijn zes favoriete paren van Tamaris met je, waarvan ik zeker weet dat je de winter warm én stijlvol doorkomt. Oh en het kan trouwens zijn dat deze schoenen je bekend voorkomen, want ze zijn tevens te zien op tv!Bovengenoemde prijzen kunnen afwijken van de originele prijs. 
De prijzen vermeldt op onze website zijn leidend.Terug naar overzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!