BLOG: HOE DRAAG JE OVERKNEE BOOTS?

woensdag, 19 oktober 2016

Ken jij Follow Fashion al? In 2011 is Marlou Volkerink begonnen met Follow Fashion, wat nu is uitgegroeid tot een populair en zeer snel groeiend Nederlands modeplatform. Samen met Anouk van Eldik schrijven ze dagelijks over fashion, beauty en lifestyle! Voor Ziengs Schoenen gaat Follow Fashion regelmatig foto's. video's en blog's creëren! Hou de site in de gaten voor nieuwe posts!Door: Anouk van Eldik

Dat de aanhouder écht wint, wordt maar weer eens bewezen door de overknee boots. Ik stond nooit echt te springen bij deze trend maar beetje bij beetje ging ik meer de charme zien van de hoge laars. Onder andere door Pinterest en verschillende blogs zag ik dat je heel veel kanten op kan met deze schoenen. Daar komt nog eens bij dat ze heerlijk warm zijn doordat ze zo’n groot gedeelte van je benen bedekken en dat is ook niet onbelangrijk tijdens het koude najaar.

Persoonlijk vind ik de boots het mooist staan met een jurkje of rok, maar ze kunnen natuurlijk ook prima gedragen worden op een skinny jeans. Marlou en ik vielen voor de Linea Zeta laars in zowel de zwarte als de grijze kleur en laten jullie zien hoe je de overknee boots kunt combineren.

Bij Ziengs zijn ze in ieder geval om want de komende tijd hebben ze daar de FAN WEKEN en fan van hoge laarzen dat zijn ze! Ga jij ook voor deze trend? Bekijk hier het aanbod. (Opmerking: deze blog is geschreven in de periode van de FAN WEKEN!)


Terug naar overzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!