MERK UITGELICHT: PANAMA JACK

donderdag, 03 november 2016

In 1989 is het Spaanse schoenenmerk Panama Jack opgericht. Antonio Vicente begon samen met zijn team schoenen (vooral laarzen en stevige boots) te ontwerpen in Alicante en is hier niet meer mee gestopt.

Kwaliteit, comfort, duurzaamheid en avontuur zijn duidelijke kenmerken van het merk. De schoenen worden handgemaakt met veel liefde en precisie! Tegenwoordig zijn er 5 fabrieken in Spanje waar de productie van het begin tot het eind plaatsvindt! Sinds de oprichting is er veel veranderd, maar de verzorgde wijze waarop de schoenen werden gemaakt is nog steeds hetzelfde! Zo bestaat de Panama Jack Bota uit 37 losse onderdelen, waaronder een zware rubberen zool.


Van oorsprong zijn de schoenen van Panama Jack comfortabele wandelschoenen. Het plezier van lopen heeft altijd voorop gestaan. Door dit principe is het merk zeer succesvol. De wandelschoen heeft zich geuit in 2 bestsellers, die elk jaar weer hergebruikt worden! Deze twee topartikelen vind je ook in onze collectie terug!

De schoenen van Panama Jack zijn zowel voor vrouwen als voor mannen verkrijgbaar. De kwaliteit van de schoenen staat voorop! Zo zijn ze gemaakt van 100% natuurlijk materiaal: leer, suède, nubuckleer of nappaleer.

Panama Jack is erg milieubewust en actief op het gebied van goede doelen! Zo gaat er 10% van de winst naar projecten zoals van de Stichting Vincente Ferrer. Via deze Stichting wordt er gewerkt aan werkgelegenheid, onderwijs en onderdak in onder andere India. Het merk zit vol liefde voor schoenen, mensen maar vooral de planeet!

Panama Jack richt zich vooral op authentieke personen die het dagelijkse avontuur opzoeken, mensen die de zich comfortabel willen voelen. Of het nu in de stad is of in de bergen. De schoenen zijn tijdloos! Bekijk hier onze collectie!


Terug naar overzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!