Blog


*ACTIE VERLOPEN* WIN - BIOSCOOPKAARTEN VOOR DIKKERTJE DAP

maandag, 04 september 2017

READY TO TAKE OVER! Win een paar premièrekaarten of bioscoopkaarten voor Dikkertje Dap. Je maakt kans bij aankoop van een paar schoenen én een ingevuld formulier. Lees snel verder!

BEHIND THE ZIENGS

maandag, 04 september 2017

READY TO TAKE OVER! Wij zijn super enthousiast over onze kids campagne, wij hopen jullie ook! Bekijk hier onze behind-the-scenes beelden! En als extraatje hebben we een super leuke aftermovie gemaakt! Neem snel een kijkje en laat vooral weten wat je ervan vindt!

FAVOURITE BRAND: MUYTERS

maandag, 04 september 2017

READY TO TAKE OVER! Muyters is een schoenenmerk voor kinderen, exclusief verkrijgbaar bij Ziengs. De schoenen van Muyters zijn trendy maar zijn ook voorzien van erg veel kwaliteit! Dit merk biedt DE tussenweg voor ouder en kind; hippe schoenen zoals alle super celebs, maar toch ook comfortabel en goed voor de voetjes! Lees hier snel meer over het merk.

EEN DAG IN DE 'SCHOENEN' VAN 'S WERELDS BEROEMDSTE DJ'S!

maandag, 04 september 2017

READY TO TAKE OVER! Is jouw zoontje ook helemaal weg van alle bekende DJ's uit Nederland? Staat hij te springen in de woonkamer met een koptelefoon op zijn hoofd? Dan moet zijn outfit natuurlijk ook perfect aansluiten, oh en heeft ie wel de goede schoenen? Lees onze blog voor tips hoe jouw kleintje als een echte DJ naar zijn eerste schooldag kan!

MET DE SCHOENEN VAN ZIENGS IN DE STIJL VAN DE SUPER CELEBS

maandag, 04 september 2017

READY TO TAKE OVER! Heeft jouw dochter ook een zwak voor al die bekende super celebs? Het liefst trekken ze dezelfde kleding en schoenen aan. Ziengs kan daar nu een beetje aan meehelpen! In onze nieuwe collectie komen namelijk de perfecte girly schoenen voor die deze super celebs toen zij klein waren ook zouden dragen! Klik snel verder voor meer inspiratie.

HOE STIJL JIJ JE BIKERBOOTS

maandag, 04 september 2017

READY TO TAKE OVER! Tijdens onze kids campagne heeft Lizet van @lizetgreve een super leuke gastblog geschreven over haar en haar kleintje! Met een paar Bikerboots voor haar en haar dochtertje heeft ze een mooie copy-combi gemaakt. Je eigen MINI ME, met schoenen van Ziengs en tips van Lizet, heb je dit zo voor elkaar! Lees snel verder voor meer inspiratie.

PUMA'S VOOR OUD EN JONG

maandag, 04 september 2017

READY TO TAKE OVER! Tijdens onze kids campagne heeft Elise van @elisemilou een super leuke gastblog geschreven over haar en haar kleintje! Met een paar PUMA'S voor haar en haar dochtertje heeft ze een mooie copy-combi gemaakt. Je eigen MINI ME, met schoenen van Ziengs en tips van Elise, heb je dit zo voor elkaar! Lees snel verder voor meer inspiratie.

DE MOOISTE ZOMERSE SANDAALTJES

dinsdag, 27 juni 2017

Mooi weer betekent zomerse schoenen. Wat trek jij aan tijdens warme dagen? Marlou van Follow Fashion heeft voor jou de mooiste zomerse sandaaltjes samengesteld! Wat zijn de trends? Hoe combineer je ze? Lees nu snel deze blog! Wat vind jij van deze zomerse exemplaren?

*ACTIE VERLOPEN* WIN - EEN SHOEFRESH SCHOENVERFRISSER!

zaterdag, 10 juni 2017

Zondag 18 juni is het alweer zo ver: de jaarlijks terugkerende Vaderdag! Ik hoor je denken 'och ja, wat moet ik nu toch weer voor cadeau halen?' Een moeilijke opgave, maar daar hebben wij dit jaar een oplossing voor..

*ACTIE VERLOPEN* WIN: EEN KANT-EN-KLAAR VERBLIJF AAN DE COSTA BRAVA

zondag, 04 juni 2017

Is het tijd voor een reisje?! Heb je nog niks geboekt? Geen zorgen, koop nu een paar schoenen (online of in de winkel) en maak kans op een kant-en-klaar verblijf aan de Spaanse Costa Brava! De geweldige uitzichten op zee, drankjes en gezelligheid wachten al op je.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!