Blog


BEHIND THE ZIENGS - KERST 2017

vrijdag, 22 december 2017

Kerst! De tijd van gezellig samenzijn :-) Begin de dag met een stevige wandeling samen met het gezin en de hond. Warm daarna op bij het haardvuur met een kopje chocolademelk! Verwelkom in de avond de gehele familie en geniet samen van een heerlijk kerstdiner! Dit is hoe de ideale kerstdag eruit ziet in onze ogen. Bekijk snel onze Ziengs kerstfilm en laat weten hoe jij de kerstdagen doorbrengt!

FAYE GASTBLOG: STEVIG DE WINTER DOOR

donderdag, 21 december 2017

Twinning met je kleintje? Het is niet Faye haar favoriet. Speciaal voor Ziengs heeft Faye van @faye.bone een gastblog geschreven over haarzelf en dochter Dyem. "Als er word gedubbeld dan wel op een stoere manier en net even anders. Dyem heeft namelijk echt al een heel eigen stijl." Lees nu snel deze blog verder voor meer inspiratie!

HOW TO WEAR: PRINT & VELVET

woensdag, 22 november 2017

Velvet en prints! Marlou van Follow Fashion is Fan en heeft een toffe how to wear video gemaakt! "Camouflage, bloemen of dierenprints: schoenen met een opvallende print zijn helemaal hot. Wil je dat je schoenen de blikvanger van je outfit zijn, draag dan basic kleding of ga juist helemaal over de top en combineer ze met nog meer prints." Kijk snel verder voor meer inspiratie!

HANNEKE GASTBLOG: HOW TO STYLE BIKER BOOTS

dinsdag, 07 november 2017

Met welke outfit combineer jij een paar biker boots? Voor onze Fall For You campagne heeft Hanneke van @hanneketsujimaru speciaal voor jou drie looks samengesteld! En die zijn leuk ;-) Welke look heeft jouw voorkeur? Lees snel deze blog voor outfit-tips!

SUNSEEREE GASTBLOG: FALL FOR BIKERS

maandag, 06 november 2017

Biker boots voor jou en je mini me. Tijdens onze Fall For You campagne heeft Sunseeree van @sunseeree een super leuke gastblog geschreven over het combineren van biker boots voor jou en je kleintje. Je eigen mini me; met schoenen van Ziengs en tips van Sunseeree heb je dit zo voor elkaar! Lees snel verder voor meer inspiratie.

COMFY MET DE TIMBERLAND BRADSTREET CHUKKA VETERBOOT

zondag, 29 oktober 2017

Marlou van Follow Fashion heeft haar vriend op en top gestyled met onze Timberland Bradstreet Chukka veterboots! Wat is er zo bijzonder aan deze schoenen en hoe combineer je ze? "En een groot pluspunt: je kunt er lekker lang op lopen want ze zijn dus ook nog eens super comfy." Bekijk snel onze blog voor meer informatie en inspiratie!

MERK UITGELICHT: ECCO

zondag, 29 oktober 2017

De oprichter van ECCO had een droom, hij droomde dat hij ooit eigenaar van een schoenenfabriek zou zijn en zijn eigen bedrijf zou runnen. Heel wat jaren later werd deze droom werkelijkheid! Sinds 1963 zijn de ECCO schoenen een groot succes!

MERK UITGELICHT: PANAMA JACK

zondag, 29 oktober 2017

Heb jij de modellen van Panama Jack al op TV gespot? De collectie voor het najaar is weer aangevuld met prachtige exemplaren. Wist je dat de schoenen handgemaakt en milieuvriendelijk in Spanje geproduceerd worden? Dat de kernwaarden avontuur, comfort en duurzaamheid voorop staan? Dat elke schoen uit ongeveer 37 onderdelen bestaat? Nee? Lees dan snel deze blog en bekijk snel onze tijdloze dames- en herencollectie!

TRENDS DAMESSCHOENEN NAJAAR 2017

zaterdag, 28 oktober 2017

Follow Fashion heeft de najaarstrends op het gebied van schoenen voor jou op een rijtje gezet! What to wear in de herfst? In deze blogpost komen de zes leukste schoenentrends voor de herfst en winter naar voren! Lees nu snel onze blog voor inspiratie! Wat vind jij de leukste trend?

TRENDS HERENSCHOENEN NAJAAR 2017

maandag, 23 oktober 2017

Niet alleen kleding, maar ook schoenen maken de man! Follow Fashion heeft daarom de najaarstrends op het gebied van herenschoenen voor jou op een rijtje gezet! What to wear in de herfst? In deze blogpost komen de leukste schoenentrends voor de herfst en winter naar voren! Lees nu snel onze blog voor meer inspiratie!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!