Blog


BEHIND THE ZIENGS - VOORJAAR 2018

woensdag, 07 maart 2018

De extreem koude temperaturen laten we achter ons, de winter is bijna afgelopen. De tijd voor warmere dagen, voor meer energie, voor meer zon en voor nieuwe schoenen is aangebroken. KRIEBELS voor het voorjaar! Sinds zondag staat onze nieuwe campagne online, bekijk nu onze 'behind the ziengs' beelden voor een kijkje tijdens onze fotoshoot.

WIN - BABBOE BAKFIETS MET SHOESME

maandag, 26 februari 2018

Tussen 1 maart en 31 mei 2018 maak jij kans op een elektrische bakfiets van Babboe. Hoe? Schaf een paar prachtige voorjaarsschoentjes van Shoesme aan voor je zoon of dochter, je ontvangt bij je bestelling dan een unieke code die je moet gebruiken ;-) Heb je na 1 maart 2018 al een Shoesme paartje gekocht? Dan heb je stap 1 al gezet. Stap 2 is het invoeren van de krascode die jij op bijgeleverde flyer kan vinden. Vul hier code in en in juni maken wij de winnaar bekend in de online nieuwsbrief.

BEHIND THE ZIENGS - KERST 2017

vrijdag, 22 december 2017

Kerst! De tijd van gezellig samenzijn :-) Begin de dag met een stevige wandeling samen met het gezin en de hond. Warm daarna op bij het haardvuur met een kopje chocolademelk! Verwelkom in de avond de gehele familie en geniet samen van een heerlijk kerstdiner! Dit is hoe de ideale kerstdag eruit ziet in onze ogen. Bekijk snel onze Ziengs kerstfilm en laat weten hoe jij de kerstdagen doorbrengt!

FAYE GASTBLOG: STEVIG DE WINTER DOOR

donderdag, 21 december 2017

Twinning met je kleintje? Het is niet Faye haar favoriet. Speciaal voor Ziengs heeft Faye van @faye.bone een gastblog geschreven over haarzelf en dochter Dyem. "Als er word gedubbeld dan wel op een stoere manier en net even anders. Dyem heeft namelijk echt al een heel eigen stijl." Lees nu snel deze blog verder voor meer inspiratie!

HOW TO WEAR: PRINT & VELVET

woensdag, 22 november 2017

Velvet en prints! Marlou van Follow Fashion is Fan en heeft een toffe how to wear video gemaakt! "Camouflage, bloemen of dierenprints: schoenen met een opvallende print zijn helemaal hot. Wil je dat je schoenen de blikvanger van je outfit zijn, draag dan basic kleding of ga juist helemaal over de top en combineer ze met nog meer prints." Kijk snel verder voor meer inspiratie!

HANNEKE GASTBLOG: HOW TO STYLE BIKER BOOTS

dinsdag, 07 november 2017

Met welke outfit combineer jij een paar biker boots? Voor onze Fall For You campagne heeft Hanneke van @hanneketsujimaru speciaal voor jou drie looks samengesteld! En die zijn leuk ;-) Welke look heeft jouw voorkeur? Lees snel deze blog voor outfit-tips!

SUNSEEREE GASTBLOG: FALL FOR BIKERS

maandag, 06 november 2017

Biker boots voor jou en je mini me. Tijdens onze Fall For You campagne heeft Sunseeree van @sunseeree een super leuke gastblog geschreven over het combineren van biker boots voor jou en je kleintje. Je eigen mini me; met schoenen van Ziengs en tips van Sunseeree heb je dit zo voor elkaar! Lees snel verder voor meer inspiratie.

COMFY MET DE TIMBERLAND BRADSTREET CHUKKA VETERBOOT

zondag, 29 oktober 2017

Marlou van Follow Fashion heeft haar vriend op en top gestyled met onze Timberland Bradstreet Chukka veterboots! Wat is er zo bijzonder aan deze schoenen en hoe combineer je ze? "En een groot pluspunt: je kunt er lekker lang op lopen want ze zijn dus ook nog eens super comfy." Bekijk snel onze blog voor meer informatie en inspiratie!

MERK UITGELICHT: ECCO

zondag, 29 oktober 2017

De oprichter van ECCO had een droom, hij droomde dat hij ooit eigenaar van een schoenenfabriek zou zijn en zijn eigen bedrijf zou runnen. Heel wat jaren later werd deze droom werkelijkheid! Sinds 1963 zijn de ECCO schoenen een groot succes!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!