Blog


WELLNESSACTIE 2018

zondag, 20 mei 2018

Wij nodigen je graag uit voor een ontspannen dagje Wellness! Want bij besteding van €49,99 krijg je een voucher cadeau voor een dagje wellness naar keuze. Het toegangsbewijs wordt meegestuurd met jouw bestelling. Hiermee krijg je toegang tot wellnessresort de Veluwse Bron, de Zwaluwhoeve, Thermen Holiday, SpaWell, Elysium, SpaSense of SpaPuur.

SNEAKERS, HOE BLIJFT WIT OOK ECHT WIT?

zondag, 20 mei 2018

Tijdens de mooie zonnige dagen vinden we lichte sneakers (het liefst witte) een topper voor onze outfit! Het enige nadeel van deze schoenen is dat ze zo snel vies worden ... In deze blog lees je dé tips hoe je je nieuwe witte sneakers wit kunt houden! Hoe hou jij je sneakers schoon?

BEHIND THE ZIENGS - ZOMER 2018

maandag, 14 mei 2018

De zomer is toch wel echt de fijnste periode van het jaar! De zon maakt de mensen mooi, de extra vitamine D en heerlijke temperaturen zorgen voor instant happines! De zon staat je goed! Sinds zondag staat onze nieuwe campagne online, bekijk nu onze 'behind the ziengs' beelden voor een kijkje achter de schermen!

*ACTIE VERLOPEN* WIN - COMPLETE BJÖRN BORG OUTFIT!

zondag, 06 mei 2018

In week 19 en 20 maak je bij aankoop van een paar Björn Borg schoenen kans om volledig gestyled te worden in een Björn Borg outfit t.w.v. ca 250 euro. Zie jij jezelf al lopen in een nieuwe zonnige outfit? Koop dan snel een paar Björn Borg schoenen hier!

*ACTIE VERLOPEN* €25 KORTING OP VAN LIER

zondag, 22 april 2018

Pssst, korting ontvangen? Lever nu je oude schoenen in bij één van onze winkels en ontvang €25 korting op Van Lier! Wij zorgen dat de schoenen bij een goed doel terechtkomen! Op deze manier helpen we elkaar en maak je uiteindelijk iemand anders blij met je oude paar schoenen, hoe fijn! Kom snel langs en profiteer :-)

BACKSTAGE STORIES MET NATALIE EN LIZET

donderdag, 05 april 2018

Afgelopen februari hebben Natalie Vijfhuizen en Lizet Greve een blik geworpen op onze nieuwe voorjaarscollectie. Hoe stijlen ze de schoenen met een leuke outfit? Wat is hun favoriete paar? Wat vinden de kindjes van deze dag? Lees dit op de blog van Lizet en Natalie! Een kijkje achter de schermen? Die krijg je hier! Lees snel verder :-)

PRIJSWINNAARS

dinsdag, 03 april 2018

Regelmatig kun je bij Ziengs meedoen aan leuke prijsvragen of winacties. Zo trekken we bijvoorbeeld wekelijks een winnaar uit nieuwe nieuwsbriefinschrijvingen die hun aankoopbedrag terug winnen. Daarnaast maak je ook regelmatig kans op andere prijzen, zoals bioscoopkaartjes, vakanties en nieuwe schoenen!

MARLOU GASTBLOG: HET SNEAKER SEIZOEN IS BEGONNEN!

zondag, 25 maart 2018

"Bij zon en festivals horen, jawel, sneakers! Eindelijk, we mogen weer! Ik ben een echte sneakerfan en kan dan ook niet wáchten om mijn nieuwe sneaker aanwinsten aan te kunnen trekken. Ik heb zin in de lente en zin in nieuwe sneakers! Ben jij er klaar voor?" What to wear in het voorjaar? Marlou heeft de sneakertrends voor jou op een rijtje gezet! Lees snel deze blog voor meer inspiratie!

*ACTIE VERLOPEN* GREETZ BOEKETTEN WAAR JE KRIEBELS VAN KRIJGT!

zondag, 25 maart 2018

Kriebels om weer naar buiten te gaan, kriebels om gek te doen, kriebels om nieuwe schoenen te kopen of misschien wel kriebels om je woning op te fleuren met heerlijk ruikende bloemen? Wij helpen je graag om deze kriebels te voelen. Want in de periode van 25 maart t/m 7 april 2018 maak je bij een aankoop van Ziengs kans op een kleurrijk Greetz pluk-boeket!

BEHIND THE ZIENGS - VOORJAAR 2018

woensdag, 07 maart 2018

De extreem koude temperaturen laten we achter ons, de winter is bijna afgelopen. De tijd voor warmere dagen, voor meer energie, voor meer zon en voor nieuwe schoenen is aangebroken. KRIEBELS voor het voorjaar! Sinds zondag staat onze nieuwe campagne online, bekijk nu onze 'behind the ziengs' beelden voor een kijkje tijdens onze fotoshoot.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!